Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Здійснюй дитячі мрії: студрада і профком студентів УжНУ збирають речі й подарунки до свят

Організатори наголошують, що одяг, взуття та іграшки мають бути в належному стані, цілими, придатними для повторного користування.

0 96
«Ось це я не ношу вже 3 роки, але хай полежить, може, таки вдягну». У вас теж бувають такі внутрішні монологи, коли відкриваєте шафу? Звільніть місце для нових речей, а старі віддайте тим, хто їх носитиме. Студрада і профком студентів УжНУ збирають одяг, взуття, книжки та іграшки для вихованців дитячих будинків краю. Робіть добро з нами – це так легко!

Співорганізатор благодійної акції, в. о. голови Студради Ярослав Шелемба каже: «Ця акція щорічна, й долучитися до неї можуть як студенти й викладачі, так і будь-хто із жителів Ужгорода чи області. Цього року плануємо відвідати один із дитбудинків краю, де передамо допомогу й подарунки і крихіткам, і старшокласникам. Тому збираємо від іграшок і памперсів для найменших до канцелярії та засобів гігієни для старших».

Організатори наголошують, що одяг, взуття та іграшки мають бути в належному стані, цілими, придатними для повторного користування.

Якщо благодійники хочуть передати дітям смаколики, то варто звертати увагу на термін придатності. Фрукти організатори просять не приносити, адже вони можуть зіпсуватися.

Хочеться допомогти, але нічим поділитися?

Допоможіть фінансово:
Приват: 4149 4993 4592 1199
Моно: 4441 1144 4251 5647
Отримувач – А.В. Яблонський.

Речі та подарунки приносьте на прохідну гуртожитку №4 (вул. Університетська, 12А).

Деталі та уточнення за номером: 380 67 146 0798 (Надія).

Збір триває до 18 грудня 2021 р.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.