Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівців закликають долучитися до благородної ініціативи

Реєстрація на участь в акції «Купи зустріч – подаруй дитині свято» триватиме до 8 грудня

0 180
7 листопада в холі головного корпусу УжНУ відбулася презентація благодійної акції «Купи зустріч – подаруй дитині свято». Як вона відбувається, що робити, аби долучитися чи стати волонтером – усе це мали змогу дізнатися студенти нашого університету.
Презентація благодійної акції
Презентація благодійної акції

Діє акція з 2009 року, тож цьогоріч відбуватиметься уже вдесяте. Вона націлена на збір коштів для діток з дитячих будинків, котрі як ніхто потребують допомоги, ласки, тепла та піклування. Однак волонтери переконують: важливішим етапом є не сам збір коштів, а поїздки до таких закладів. Коли проводиш час з цією малечею, граєшся і бачиш усміхнені обличчя. До слова, учасників благодійного аукціону вже добре там знають і завжди запрошують приїздити ще.

Купити зустріч або ж викласти себе як лот можна на двох платформах: Facebook та Instagram. Зауважте, що це можна зробити лише до 8 грудня. Механізм діяльності простий: напишіть організаторам про те, що хочете долучитися до волонтерів, додайте своє фото, коротку інформацію про себе, вкажіть вік. Надалі ви станете одним із лотів благодійного аукціону. В коментарях під кожним фото всі охочі можуть підвищувати ставки, чия буде найбільшою наприкінці діяльності акції, – той і матиме змогу на зустріч. Важливо! Стартова ціна будь-якого лоту у Facebook 50 грн, в Instagram – 20 грн. Підвищувати ставку можна лише поступово й на 20 грн (тобто лот коштуватиме 50, 70, 90 і т.д). За тим, аби в мережі усі ці правила виконувались чітко й без порушень постійно спостерігатимуть організатори. Кількість коментарів не обмежена.

Ужнівців закликають долучитися до благородної ініціативиОднак пам’ятайте: поставивши ставку, будьте готові дійсно оплатити вказану суму. Усі кошти підуть лише за призначенням, детальну звітність ви зможете переглянути на офіційних сторінках аукціону. Сплатити свою ставку можна буде будь-яким зручним способом. Акція має офіційний рахунок, на який можна переказати кошти. Або ж ви зможете віддати їх прямо в руки волонтерам, котрі матимуть свої локації у кількох кав’ярнях нашого міста по завершенні аукціону.

За роки функціонування акція значно розвинулась. Щораз вона набуває більшого розголосу й популярності, більше людей виявляє бажання допомогти малечі із дитбудинків краю. Тож якщо на найпершому аукціоні зібрали лише дві тисячі гривень, то останній вже приніс понад 250 тисяч на добрі справи.

Волонтери зауважують, що учасники приходять на «Купи зустріч…» з різною метою: для когось важлива саме допомога, хтось за цікавими знайомствами й новими враженнями. Але є в історії проекту й такі випадки, коли чашечка кави в рамках аукціону завершувалась відносинами або навіть створенням сім’ї.

Тому просимо всіх небайдужих долучитися, адже разом ми зможемо зробити свято для тих малюків, які так цього потребують! Для вас це може не мати особливого значення, а для діток стане справжньою казкою, яку всі ми так чекаємо у житті.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.