Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!

Дівчата УжНУ не залишалися осторонь й виступили в ролі подруг нареченої групи «Велонаречені»

0 548

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!

Бачили велику кількість людей ввечері біля Закарпатського облмуздрамтеатру? Ні, це не з’їзд усіх відомих українських гуртів. Це наші прекрасні дівчата влаштували ІХ Парад наречених.

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!
Парад розпочався забігом у весільних сукнях

Парад наречених виконує одразу кілька завдань. Це соціальна акція, адже, як кажуть власне організатори: «Якщо хочеш свята з весільним платтям і яскравими фотографіями — приходь на Парад. А про власне весілля сто разів подумай!». Окрім того, це також виставка власних напрацювань, обмін досвідом, подія, що відбувається щороку, та благодійність (до останнього повернемося пізніше).

Організаторами чудового і незвичайного свята є Закарпатська ліга КВН, соціальний клуб УжНУ, корпорація свят «Не ПоНяЛ»,МГО «Студентська республіка», не обійшлося, звичайно, і без сприяння Закарпатської ОДА та Ужгородської міської ради.

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!Отже, 28 червня зранку на площі Поштовій розпочався забіг «Runaway Brides». Дівчата одягали весільні сукні разом із кедами або кросівками і бігли 500 м до площі Народної. Відтак наречені розділися на групи, кожна з яких мала свою тематичну фотосесію в різних куточках міста, іноді навіть і в дуже непередбачуваних.

Аби не втрачати уваги жителів міста, перед основною частиною свята відбувся піший Парад наречених від площі Поштової через центр до Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв у супроводі оркестру головного управління Національної поліції. Саме там розпочалося феєричне шоу, яке своїми масштабами та ефектністю, мабуть, перевершило всі попередні заходи.

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!Розпочали з перегляду відеороликів минулих парадів, вражаючої постановки «Труп нареченої» студії сучасного танцюІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково! «Бліц», показу дитячої колекції суконь «MAGICAL KIDS» Роксолани Новак.

Проте всі нетерпляче очікували появи на сцені прекрасних наречених, тому ведучі свята Олександр Свергун та Діана Соломаха оголосили вихід першої групи «SALSA QUEENS», надалі знайомили публіку з «Парадьожними молодицями», «Велонареченими», «LoraArt», «Паризькими квіточками» та «Вітром змін». Поміж виходами дівчат журі оголошували переможниць в 11 номінаціях. Цьогоріч визначали найоригінальніших та найгарніших заступник міського голови Олександр Білак, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, керівник студії сучасного танцю «Бліц» Олена Камінська, декоратори Наталія Дячук, Ольга Еволь, ресторатор Богдан Штифанюк та інші.

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!За результатами оцінювання, переможницями в номінаціях стали: «Найгарніший макіяж» – Діана Якуніна, «Найоригінальніший макіяж» – Маріанна Бадзьо, «Найкращий боді-арт» – Ольга Молнар, «Найоригінальніший букет» – Валентина Фомішкіна, «Оригінальна весільна зачіска» – Лариса Богдан, «Найкрасивіша весільна зачіска» – Наталія Сентимрей, «Найоригінальніша сукня» – Антоніна Недбайло. Найкращою в номінаціях «Найгарніший букет» та «Найгарніша сукня» стала Сімона Шімон, ця ж наречена змогла вибороти ще одну перемогу – за найгармонійніший весільний образ.

За традицією закарпатських весіль, наприкінці вечора можна було купити танець з «молодою». Зібрані кошти надійшли в дитячу міську лікарню Ужгорода.

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!
Велонаречені

Варто відзначити, що дівчата УжНУ не залишалися осторонь й виступили в ролі подруг нареченої групи «Велонаречені». Керівником групи стала другокурсниця факультету суспільних наук Анастасія Маслякевич, яка вже вдруге бере участь у Параді.

«Спеціально для дружок ми самі шили спідниці й фату. Також мали продумати нашу концепцію, обрати місця для фотографій. Все пройшло без жодних проблем, щоправда, виникали невеличкі нюанси вже на сцені. Проте недоліки були непомітні, і глядачі мали задоволення від нашого виступу», – трохи розповіла про закулісся Настя.

ІХ Парад наречених: якщо хочеш свята з весільною сукнею і яскравими фото – заміж не обов’язково!Детальніше про самі фотографії та задум розповіла її колега, також другокурсниця ФСН Ніна Туряниця: «Нещодавно я була в Німеччині, і мене приємно вразило те, що більша частина населення користується велосипедами як основним транспортом. Саме тоді з’явився задум активніше доносити до наших людей, що здоровий спосіб життя – це круто. Тому радію, що нам удалося втілити цю ідею.

Стосовно фотографій, то локації обрали досить легко: зробили чимало якісних фото у кондитерському будинку «Valentin & Valentina Shtefanyo», кафе «SchwabenHof», «Фабрика Другетів» та на площі Ш.Петефі».

Завершили вечір не тільки світловим шоу від циркової арт-студії Dragonfly та виступами гурту «Марина і компанія», а й запальними танцями в нічному клубі «PANORAMA».

Вікторія Кенідра,
фото із групи події в соцмережі Фейсбук
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.