Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Школярів Ужгорода зацікавлювала кафедра військової підготовки

Упродовж другого дня Літнього університету, організованого в УжНУ за сприяння Ужгородської міської ради, учнів ознайомили з силовим підрозділом університету, влаштували оглядини факультету міжнародних економічних відносин

0 174
30 травня тривав другий день Літнього університету, організованого в УжНУ за сприяння Ужгородської міської ради.

Школярів Ужгорода зацікавлювала кафедра військової підготовкиЗокрема, найактивніші старшокласники різних навчальних закладів обласного центру відвідали кафедру військової підготовки вишу.

Школярі побували в навчальних приміщеннях силового підрозділу Ужгородського університету, ознайомилися зі зразками озброєння та технічними засобами.

Школярів Ужгорода зацікавлювала кафедра військової підготовки
Евеліна Гомонай і Сніжана Негір

Молодь особливо зацікавив інтерактивний електронно-оптичний тренажер зі стрільби та управління вогнем наземної артилерії. Викладачі кафедри розповіли й показали, як потрібно стріляти, відтак кожен спробував свої сили.

Учениці Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Евеліна Гомонай і Сніжана Негір розповідають: усього можна було зробити по 3 постріли в три мішені, і хоча результати далекі від максимальних, мали цікавий досвід і позитивні враження.

Загалом, для юнаків і дівчат захід виявився пізнавальним. До того ж молодь закликали вступати до УжНУ, а після другого курсу подавати документи на кафедру військової підготовки й опановувати додатковий фах.

Школярів Ужгорода зацікавлювала кафедра військової підготовкиДо слова, цього ж дня школярі завітали на факультет міжнародних економічних відносин, де відбулися оглядини підрозділу й круглий стіл про європейські цінності у вихованні сучасної молоді.

Варто зауважити, що для учасників літнього університету передбачене харчування, а перевезення до різних локацій, зазначених у програмі, здійснюється комфортабельними автобусами єврокласу.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.