Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Своїх Містера і Міс визначили й туризмознавці УжНУ

Переможцями цьогорічного конкурсу стали Дарина Богдан та Іван Мисар, які отримали від організаторів і спонсорів чудовий подарунок – тур до Італії

0 1 067
Своїх Містера і Міс визначили й туризмознавці УжНУ
Ведучі свята
Насичена концертна програма, вісім незрівнянних дівчат і стільки ж харизматичних хлопців, шалені ведучі, виступ рок-гурту – і це ще не весь перелік того, як факультет туризму та МК відзначив свій День першокурсника. Велика зала ректорату була вщерть заповнена охочими подивитися на цікаві виступи талановитих першачків та захопливу боротьбу за титул «Міс&Містер факультету туризму та МК – 2017».

Ведучими заходу стали представники команди КВН «Радужний енот», які ні на хвилинку не давали засумувати жодному з присутніх у залі.

Свято розпочали зі слів проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля, який привітав присутніх, а найперше – першокурсників, із факультетським днем і побажав гарного святкування.

Своїх Містера і Міс визначили й туризмознавці УжНУВідтак до мікрофона запросили господиню факультету Наталію Габчак, котра радо привітала першокурсників зі святом, побажала їм успіху в конкурсі, а також подякувала всім, зокрема батькам, що привели своїх дітей саме на факультет туризму. Наприкінці виступу наголосила, що, оскільки сьогодні молодь веселиться до упаду, завтра – вихідний день. Що аудиторія, звісно, сприйняла на ура.

Своїх Містера і Міс визначили й туризмознавці УжНУВідтак на сцену вийшли ті, заради кого всі власне й зібралися у ректораті, – прекрасні юні першокурсники, котрі не побоялися позмагатися за титули Міс і Містера факультету.

Усім відомо, що наші туризмознавці – люди мандрівні, креативні і всю планету знають. Тому й для конкурсу обрали напрочуд цікаві й екстравагантні образи. Спочатку конкурсанти постали перед нами в іпостасях восьми країн світу – Куби, Індії, Греції, Франції, ОАЕ, США, ПАР та Китаю, які вони обрали самостійно. Як зауважили ведучі, це саме ті держави, куди найбільше хочуть поїхати учасники.

Своїх Містера і Міс визначили й туризмознавці УжНУНу і який же концерт без сміху та розваг. Розважати присутніх взялися команди КВН «Va-Bank» та «Одуванчик», а також нещодавно сформована команда першачків факультету туризму та МК «Принцеси в кедах». Окрім того, на сцену вийшла учасниця конкурсу кращий студент Закарпаття першокурсниця Олена Твардовська, яка запалила зал піснею гурту Антитіла «Бери своє і йди», а студентка факультету туризму та МК Яна Марич вразила глядачів незвичайним танцювальним номером «Shape of you».

Згодом на сцені з’явилися учасники в не менш цікавому стилі – «Гавайському», під час якого на екрані глядачі паралельно могли споглядати портфоліо конкурсантів.

Родзинкою ж вечора стало дефіле організаторів свята, а також виступ ужнівських черлідерів, які подарували присутнім особливе задоволення. «Дефілювали» й ведучі, що неабияк потішило аудиторію.
Своїх Містера і Міс визначили й туризмознавці УжНУ

Своїх Містера і Міс визначили й туризмознавці УжНУ
Міс та Містер факультету туризму та МК

Хоч ужнівські туристи – це люди, які не сидять на місці й постійно мусять подорожувати, – та вони не забувають і про рідну країну, де народилися й виросли. Тому вже незабаром конкурсанти постали в третьому образі, що мав назву «Український».

А традиційний інтелектуальний конкурс складався з двох питань для кожної пари. Судді оцінювали не лише правильну відповідь, а й розкутість учасників на сцені та їх ораторські здібності.

Утім і це ще не все. Головним сюрпризом вечора став виступ справжнього рок-гурту «Peaks of Kings», який виконав для присутніх найкращі музичні композиції зі свого репертуару.

Так потроху настала й найбільш хвилююча мить заходу… Останній вихід – «Вечірній», під час якого дівчата постали перед присутніми у розкішних довгих сукнях, а хлопці – в ділових чорних костюмах. Оголошення результатів… Три, два, один… Другою віце-міс стає Аліна Чонка, а звання другого віце-містера дістається Іванові Бердарю. Другим місцем і званням «Перша віце-міс» журі відзначило Анастасію Левко, а І віце-містером обрали Михайла Кострабу. Переможцями цьогорічного конкурсу стають Дарина Богдан та Іван Мисар, які отримали від організаторів і спонсорів чудовий подарунок – тур до Італії.

Отож вітаємо лауреатів!

Кароліна Бучковська,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.