Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Фізики дали старт відзначенню днів першокурсника в УжНУ

Драйвові ведучі, авторські пісні, жарти КВН-команд зарядили атмосферу вечора атомами доброго настрою

0 723
Фізики дали старт відзначенню днів першокурсника в УжНУ
Студентів вітає Володимир Лазур
В Ужгородському університеті стартували традиційні дні першокурсника. Першими цьогоріч святкували фізики. Вечір розпочали драйвові ведучі, випускники фізичного факультету і часті його гості Іван Граб та Олександр Олень.

Стартували з переклички підрозділів, наголосивши на співдружності спеціальностей. Відтак слово мав декан фізичного факультету Володимир Лазур, який пообіцяв підняти вдома з сім’єю келих за найамбітніших і найталановитіших студентів, що прославляють рідний виш, а також побажав натхнення в починаннях та терпіння у роботі.

Фізики дали старт відзначенню днів першокурсника в УжНУ
Під час концерту

Урочистості продовжила своїм чарівним голосом  студентка 4-го курсу Ярослава Удут, заспівавши ліричну пісню під гітару, та шестикурсник Владислав Шульга з авторською піснею.

Згодом публіку тішила команда КВН першого курсу фізичного факультету «Жмуріки», показавши сценки про «маршрутки, як собачі будки» та продемонструвавши дебютний випуск шоу «Чоткий фізик».

Також аудиторію своїми «ліричними відступами» – мініатюрами про Геловін і некрасивих дівчат – розважали ведучі дійства та потенційні конферансьє – дует «Ред Хот Папрікаш».

Фізики дали старт відзначенню днів першокурсника в УжНУ
Під час концерту

Першачків-фізиків прийшли привітати й гості: команди КВН «Райдужний єнот» та «Одуванчик», котрі зарядили атмосферу атомами гумору; студентка стоматологічного факультету Катерина Лінтур з авторською піснею, яка тремтливим звучанням торкнулася сердець присутніх.

Родзинкою свята стало світлове шоу від засновниці театру вогню «Flamberg» Беати Чабіної.

Наприкінці заходу свою авторську пісню представив і випускник фізичного факультету Олександр Олень, наголосивши, що дебютне виконання – саме для фізиків, для «драйвових людей».

Марія Шелельо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.