Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Переможниця поїде в Амстердам: на МЕВ обрали міс факультету

Другою віце-міс стала Каміла Пачкал, першою віце-міс обрали Ірину Пайду, корона ж головної красуні дісталася Аліні Горячовій

0 769

Переможниця поїде в Амстердам: на МЕВ обрали міс факультету

Сяючі очі, розкішне волосся, чарівні усмішки… Але переможе тільки одна. 22 листопада в Падіюні факультетську міс обирав факультет міжнародних економічних відносин.

Переможниця поїде в Амстердам: на МЕВ обрали міс факультетуЗі святом першокурсника присутніх вітав очільник факультету Микола Палінчак, який принагідно вручив відзнаки найактивнішим студентам. «Цей День першокурсника особливий – його ми відзначаємо у двадцяту річницю факультету. Я переконаний, що наш підрозділ має чудове майбутнє, а студенти – великі перспективи», – зауважив декан.

Переможниця поїде в Амстердам: на МЕВ обрали міс факультетуПереможниця поїде в Амстердам: на МЕВ обрали міс факультетуДолучилися до вітань і запрошені гості – депутат Закарпатської облради Андрій Андріїв та заступник ужгородського міського голови Василь Гомонай.

Насичена й цікава програма весь час тримала увагу глядачів: радували й танцями, і співами, та навіть флешмобом.

Між тим претендентки на звання міс факультету вражали глядачів відточеними до дрібниць рухами, природною красою та інтелектом.

За результатами голосування журі, другою віце-міс ФМЕВ стала Каміла Пачкал, першою віце-міс обрали Ірину Пайду. Корона головної красуні дісталася Аліні Горячовій: крім титулу, дівчина виборола й особливий подарунок від спонсорів – подорож до Амстердаму.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.