Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На юридичному факультеті підвищували кваліфікацію держслужбовці за професійною програмою «Вдосконалення механізмів реалізації державних фінансових аудитів»

Свідоцтва про успішне завершення курсів у Центрі підвищення кваліфікації публічних службовців при юрфаку УжНУ дістали 25 працівників Західного офісу Держаудитслужби України з різних областей

0 304

На юридичному факультеті підвищували кваліфікацію держслужбовці за професійною програмою «Вдосконалення механізмів реалізації державних фінансових аудитів»На юридичному факультеті підвищували кваліфікацію держслужбовці за професійною програмою «Вдосконалення механізмів реалізації державних фінансових аудитів»

Нещодавно на юридичному факультеті відбулося вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації за професійною програмою «Вдосконалення механізмів реалізації державних фінансових аудитів».

Урочиста подія стала підсумком навчання з 29 жовтня до 9 листопада в Центрі підвищення кваліфікації публічних службовців 25 державних службовців Західного офісу Держаудитслужби.

Як заявив директор Центру підвищення кваліфікації публічних службовців Олександр Сливка: «Для нас велика честь приймати державних службовців Західного офісу Державної аудиторської служби України. Тішить той факт, що спільними зусиллями Ужгородського національного університету та ЗО Держаудитслужби ми успішно провели курси підвищення кваліфікації для представників з різних областей Західної України. Це показник того, що нашому університету довіряють, і, повторюся, велика честь для нас, тож дякуємо за наданий кредит довіри. Думаю, ми його виправдали, тож сподіваємося, плідна співпраця з державними закладами та установами триватиме».

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.