Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Завдяки норвезько-українській співпраці на матфаку слухали лекцію професора КПІ

Професори Юрій Козаченко та Олег Клесов завітали до УжНУ в рамках виконання проекту, що концентрується на проблемах математичної освіти і зорієнтований на розробку сучасних навчальних програм відповідного спрямування

0 229
У рамках реалізації норвезько-українського проекту «Norway-Ukrainian cooperation in mathematical eduation» минулого тижня на математичний факультет завітали гості зі столичних вишів, зокрема професори Юрій Козаченко (КНУ ім. Т. Шевченка) та Олег Клесов (КПІ ім. І. Сікорського).

Завдяки норвезько-українській співпраці на матфаку слухали лекцію професора КПІПроект «Norway-Ukrainian cooperation in mathematical eduation» концентрується на проблемах математичної освіти і зорієнтований на розробку сучасних навчальних програм відповідного спрямування.

Професор О. І. Клесов, який очолює кафедру математичного аналізу та теорії ймовірностей Київського політеху, поділився з ужнівцями цікавою інформацією та презентував нашим математикам пам’ятну медаль КПІ ім. І. Сікорського. Відтак гість прочитав лекцію, що своєю інформативністю й змістом зацікавила не тільки студентство, а й професорсько-викладацький склад факультету. Слухачі переконують: тепер з’явилася нова тема для міркувань та обговорень в науковому колі колег у перервах між заняттями.

Завдяки норвезько-українській співпраці на матфаку слухали лекцію професора КПІДекан матфаку Михайло Повідайчик подякував лекторові за цікаве спілкування і подарував гостям книгу про факультет.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.