Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

2016-го року в УжНУ захищено 49 дисертацій, зокрема й одну докторську

0 422
2016-го року в УжНУ захищено 49 дисертацій, зокрема й одну докторську
Про рекомендацію до друку окремих видань, затвердження ліцензійних матеріалів, нових шифрів і назв спеціальностей аспірантури, призначення керівників держбюджетних тем, затвердження тем, ліцензійних та акредитаційних матеріалів, навчальних планів і освітніх програм ішлося 23-го березня на засіданні Вченої ради. Торік в нашому університеті науковці захистили 49 дисертацій, зокрема й одну докторську.
2016-го року в УжНУ захищено 49 дисертацій, зокрема й одну докторську

Обговорювали й роботу спеціалізованих учених рад Ужгородського університету торік. Про це розповіла вчений секретар Олена Мельник: «Діяльність спеціалізованих вчених рад із захисту кандидатських та докторських дисертацій є важливим показником наукового рівня університету, визнання досягнень вишу науковою спільнотою, що сприяє розвитку авторитету закладу в Україні та за кордоном».

Кількість спеціалізованих вчених рад, які працювали в УжНУ за період 2012–2016 рр., зростає. Упродовж 2016-го в нашому виші діяли 7 спеціалізованих вчених рад: з фізико-математичних, історичних, економічних, хімічних, юридичних та дві з медичних наук (одна – на медичному та стоматологічному факультетах, друга – на ФПО).

2016-го року в УжНУ захищено 49 дисертацій, зокрема й одну докторську

За рік, що минув, у цих радах науковці захистили 49 дисертацій, зокрема й одну докторську. Найбільша кількість робіт була захищена в галузях «Юридичні науки» (24) та «Медичні науки» (10). Крім того, прийнято до захисту 26 кандидатських дисертацій. МОН України затвердило присудження наукових ступенів усім здобувачам, які захищали дисертації в спеціалізованих вчених радах УжНУ.

«Суттєвих зауважень до роботи спеціалізованих вчених рад університету від Атестаційної колегії МОН України щодо розглянутих дисертаційних робіт не було», — резюмувала О. Мельник.

Нині діяльність спеціалізованих учених рад є одним із пріоритетних напрямів розвитку університету, важливим інструментом підвищення його іміджевого, кадрового й наукового потенціалів.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.