Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Бакалаври хімфаку – з дипломами!

Майже тридцятеро юнаків і дівчат віднині – дипломовані хіміки та екологи

0 176

Бакалаври хімфаку – з дипломами!Бакалаври хімфаку – з дипломами!

Майже тридцятеро юнаків і дівчат віднині – дипломовані хіміки та екологи: на профільному факультеті їм вручили дипломи бакалавра.

Вітав випускників спеціальностей «Хімія» та «Екологія. Охорона навколишнього природнього середовища» декан підрозділу Василь Лендєл.

«Ви подолали черговий етап у здобутті освіти, але не забувайте, що магістрів цінують більше. Тому впевнений, що ми з вами зустрінемося 1 вересня у магістратурі. Вітаю зі здобуттям нового освітнього рівня! Упевнений, що вас у майбутньому чекає багато перемог та звершень», – сказав декан.

Бакалаври хімфаку – з дипломами!Вітав бакалаврів завідувач кафедри органічної хімії Михайло Онисько, який серед іншого закликав протягом літа звернути увагу на іноземні мови, щоб проходити стажування на базі Тулузького університету у Франції в рамках програми Erasmus +.

З вітальним словом до випускників звернулася і їхні викладачі, які бажали «винайти порох» – рости, розвиватися і робити те, що до них не робив ніхто.

Бакалаври ж, своєю чергою, дякували викладачам за науку та невичерпне терпіння, батькам та академнаставникам – за підтримку, однокурсникам – за веселі навчальні будні, а університету – за чудові роки в його атмосфері.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.