Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У краєзнавчому музеї обласного центру презентували посібник «Екскурсії Ужгородом»

Охочі ще можуть придбати видання в місцевих книгарнях, а для тих, хто не встигне, обіцяють згодом опублікувати книжку й в Інтернеті

0 299
У краєзнавчому музеї обласного центру презентували посібник «Екскурсії Ужгородом»
Під час презентації
5 грудня в Закарпатському обласному краєзнавчому музеї відбулася довгоочікувана презентація навчального посібника «Екскурсії Ужгородом». Упорядником видання є доктор історичних наук, професор УжНУ Роман Офіцинський.

Видали книгу в серпні цього року за підтримки Інституту туризму Карпатського регіону. Перші сотні екземплярів уже встигли знайти своїх власників, тому автори сподіваються на повторне тиражування видання в майбутньому.

На зустрічі зібралися, зокрема, музейні працівники, викладацький колектив кафедри історії України, вчителі-історики, котрі підвищують кваліфікацію у Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти. Поділитися враженнями від посібника мали змогу перші читачі, які підтвердили якість видання та його важливість для читачів. До слова, вже апробували книгу вихованці Ужгородського торговельно-економічного коледжу, які опановують фах туризмознавця.

У краєзнавчому музеї обласного центру презентували посібник «Екскурсії Ужгородом»Видання «Екскурсії Ужгородом» зорієнтоване на масового читача. Його мета – ознайомити з сучасним містом, яке має глибоку історію, котра вплинула на кожну подію, місце й мешканця. Сама ж ідея написання посібника з’явилася після запуску в Ужгороді щонедільних відкритих екскурсій, які стали вже доброю багаторічною традицією.

Охочі можуть придбати видання в місцевих книгарнях. Тим же, хто не встигне поповнити свою домашню бібліотеку посібником, обіцяють згодом опублікувати «Екскурсії Ужгородом» у мережі Інтернет.

Антоніна Чундак
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.