Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ стартував конкурс-фестиваль «Студентська осінь – 2018»

За результатами першого дня дійства, лідирують коледжани (96 балів), за ними – медики і факультет історії та міжнародних відносин (по 87 балів)

0 587
Екватор святкового Тижня студентства в УжНУ відзначили початком фестивалю художньої самодіяльності «Студентська осінь». Так, 14 листопада після занять ужнівці зібралися в «Ювентусі», аби насолодитися яскравими виступами талановитої молоді.

В УжНУ стартував конкурс-фестиваль «Студентська осінь – 2018»Першого дня команди різних факультетів і Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ презентували власні відеовізитівки й танцювальні номери. Усі охочі могли продемонструвати свої творчі здібності, демонструючи потенціал рідного підрозділу. Єдина умова: тривалість виступу – до 5 хвилин. Максимальна кількість балів — 50.

Ігор Король
Ігор Король

У журі – начальниця управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Ольга Василиндра, директорка СЦД «Ювентус» Мар’яна Яворська, солістка заслуженого академічного закарпатського народного хору Ганна Кохан, тренерка спортивного клубу художньої гімнастики «Грація» Даніела Грицак, головна бухгалтерка УжНУ Руслана Вовчанська.

Від керівництва вишу молодь привітав проректор Ігор Король: «Вітаю з Тижнем студента та найбільшим святом у його рамках. «Студентська осінь» дає можливість показати творчі здібності. Відома притча переконує, що таланти не потрібно приховувати. Тож закликаю всіх учасників максимально розкритися, а присутнім бажаю сповна насолодитися концертною програмою. Гарних виступів!»

В УжНУ стартував конкурс-фестиваль «Студентська осінь – 2018»Відтак розпочалася насичена конкурсна програма. Факультет туризму та міжнародних комунікацій поділився найяскравішими фотомитями із життя підрозділу зі слоганом «Туризм — це спосіб життя», за що отримав 35 балів. А полденс (танець на жердині. – Ред.) першокурсниці спеціальності «Туризм» Каміли Кіщак додав до скарбнички 47 балів.

В УжНУ стартував конкурс-фестиваль «Студентська осінь – 2018»На черзі — команда підрозділу УжНУ, уболівальники якого традиційно «розривають» зал під час «Студентської осені», – Природничо-гуманітарного коледжу. У відео коледжани показали студентів усіх спеціальностей і привідсунули завісу, про що мрії студентів під час пар. Візитівку, слоган до якої –  «Сьогодні я – студент ПГК, а завтра — студент УжНУ», журі оцінило в 48 балів. Стільки ж заробила для ПГК четвертокурсниця Анастасія Хархаліс танцем «Студентська осінь».

Рекламні ролики, орієнтовані на абітурієнтів, принесли географічному факультетові 40 балів, а економічному — 41. До того ж чирлідерки-економістки заробили 41 бал, а другокорсники геофаку з мікс-танком «Black and white world» — 38.
В УжНУ стартував конкурс-фестиваль «Студентська осінь – 2018»
В УжНУ стартував конкурс-фестиваль «Студентська осінь – 2018»Найжіночніший факультет УжНУ — філологічний — у відеовізитівці запевнив, що українська мова завжди в тренді, за що здобув 40 балів. А привабливий танець леді в чорному оцінили на 37.

Хіміки представили свій факультет пародією на «Край лукомор’я дуб зелений» О.Пушкіна (42). А за хореографічний номер у халатах «Драйв» першокурсниці цього підрозділу здобули 35 балів.

День очима студента-медика і кадри з Дня першокурсника запропонував медичний факультет (38 б.). Професійним ча-ча-ча порадувала першокурсниця медфаку Алла Дяків (49 балів).

Стоматологічний факультет показав у відео робочий процес (46 б.), а юридичний — підготовку до професійного дня (35 балів).

Представники факультету історії та міжнародних відносин продемонстрували, як працюють і відпочивають (42 б.), та виступили з танцювальним батлом між хлопцями й дівчатами «Хто зверху?» (45 б.). До номера наймолодші історики й міжнародники додали трохи гумору, підготувавши публіку до другого дня «Студентської осені».

В УжНУ стартував конкурс-фестиваль «Студентська осінь – 2018»Тож 15 листопада о 16:00 охочі зможуть посміятися над жартами команд КВН різних підрозділів УжНУ, насолодитися вокалом і найголовніше — першими дізнатися, хто стане призерами «Студентської осені – 2018». За результатами першого дня конкурсу лідирують ПГК (96 балів), за ними медики й факультет історії та міжнародних відносин (по 87 балів).

Далі буде… ☺

Ольга Брайлян,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.