Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Доцент юрфаку УжНУ долучився до обговорення проблем безпеки і тероризму на конференції у Словаччині

Доцент кафедри цивільного права та процесу Степан Литвин узяв участь у міжнародній науковій конференції «Безпека. Екстремізм. Тероризм – 2018»

0 341
6–7 грудня у місті Подгайська Словацької Республіки відбулася міжнародна наукова конференція «Безпека. Екстремізм. Тероризм – 2018», організатором якої виступило Східноєвропейське агентство розвитку. У форумі взяли учать експерти, науковці, працівники правоохоронних органів Словаччини, Чехії, Польщі та України.

Доцент юрфаку УжНУ долучився до обговорення проблем безпеки і тероризму на конференції у СловаччиніЮридичний факультет УжНУ на заході представив адвокат, доцент кафедри цивільного права та процесу Степан Литвин. У своїй доповіді зауважив, що протидія тероризму вимагає об’єднання зусиль як у внутрішньодержавному, так і в міжнародному плані.

Під час заходу були обговорені проблеми терористичних загроз європейській безпеці, розглянуто міжнародний досвід і наукові погляди вчених на проблеми нормативно-правового забезпечення протидії екстремізму та тероризму, аналіз роботи правоохоронних органів та спецслужб у сфері виявлення, розслідування злочинів, віднесених до терористичної діяльності.

За інформацією кафедри цивільного права та процесу
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.