Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Труп нареченої» показували на філологічному

Вечір кіно Тіма Бертона з геловінським присмаком влаштувала активна молодь філфаку

0 206

«Труп нареченої» показували на філологічному

На філологічному факультеті продовжується традиція – перегляд фільмів у веселій, дружній компанії. Як кажуть організатори, намагатимуться якнайчастіше влаштовувати такі вечори, коли можна щиро посміятися, разом похвилюватися за головних героїв і просто відпочити від навчальних буднів.

«Труп нареченої» показували на філологічномуУ багатьох країнах світу молодь святкує Геловін. Українці, на відміну від іноземних підлітків, не звикли до такого інтерактиву. Але молодим душі і тілу хочеться веселощів, незвичної атмосферності. Тому філфак вирішив влаштувати тематичний вечір кіно Тіма Бертона, приурочений до «моторошного» свята.

Незважаючи на розпал модулів, яких і досі побоюються навіть четвертокурсники, студенти радо підтримали ініціативу й увечері зібралися на перегляд мультфільму «Труп нареченої». Під’єднали колонки, запустили фільм, вимкнули світло – і поринули в емоційний світ на екрані… За час перегляду напружені думки, що доти вирували довкола навчального процесу, різноманітних організаційних питань, якось непомітно випарувалися. Тож справді, ідея влаштовувати кінозал – хороший спосіб релаксу.

Тематична фотозона
Тематична фотозона

До перегляду мультфільму долучилася й старший викладач кафедри слов’янської філології та світової літератури Марта Демчик. Саме вона запропонувала переглянути «Труп нареченої» і підштовхнула до тематичного вечора в такому форматі.

Як зауважує студентка ІІ курсу словацького відділення Оля Ньорба, такі вечори кіно є надзвичайно важливим доповненням студентського життя. «Саме у такій невимушеній атмосфері можна поспілкуватися з чудовими людьми, пригоститися смачною випічкою і, звичайно ж, переглянути цікавий фільм. Ці зустрічі творять родинну атмосферу на нашому факультеті. Рекомендую заходи, які організовуються на нашому філологічному факультеті, усім без винятку!» – радить студентам Оля, яка долучилася до організації вечора.

Варто відзначити, що напередодні Геловіну на факультеті створили тематичну фотозону, де всяк охочий міг наробити собі «моторошних» або ж просто веселих фото ☺.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.