Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Переплюнути «Дизель шоу» планують новачки з «4-го ПОВЕРХу»

Що за молодь зібралася в новоствореній КВН-команді та чого прагне, першокурсниці-журналістки з’ясовували в короткій розмові з учасником колективу – майбутнім філологом Віталієм Муровим

0 522
Переплюнути «Дизель шоу» планують новачки з «4-го ПОВЕРХу»
Віталій Муров
Учасники нещодавно створеної кавеенівської команди філфаку «4 ПОВЕРХ» уже встигли вибороти ІІІ місце в Лізі сміху та взяти участь у Студентській осені – 2017. Що за молодь зібралася на 4-му поверсі головного корпусу вишу і чого прагне, ми з’ясовували в короткій розмові з учасником колективу – першокурсником, що спеціалізується на російсько-польській філології, Віталієм Муровим.
  • Віталію, що надихнуло вступити до команди?

– Зі шкільних років граю в КВН, тому вирішив продовжити цю справу і в університеті. Дізнавшись, що й на нашому факультеті створюється команда, відразу ж вирішив спробувати себе в ній.

  • Допомогав і в її організації?

– Звичайно, допомагав. Взагалі створити колектив було не важко, адже охочих вистачало. Складніше було відібрати більш-менш остаточний склад та обрати капітана 🙂 . Але ми з цим упоралися, тому я дуже щасливий, що все вдалося.

  • Хто відповідає за написання сценарію та генерацію ідей?

– Жарти, сценки вигадуємо разом. Знаєте, іноді дивуюся, звідки в наших головах беруться сюжети, які можуть підірвати зал.

Переплюнути «Дизель шоу» планують новачки з «4-го ПОВЕРХу»
Команда КВН «4 ПОВЕРХ»
  • Хоч і новачки, але з перших кроків подбали про однакове вбрання на сцені…

– Думка створити власний стиль для команди й виготовити форму з логотипом прийшла родзинці нашої групи – Наді Логойдовій. А втілили в життя – всі разом. Тепер ця фішка вирізняє нас з-поміж інших. У майбутньому плануємо вдосконалити наші образи. І не тільки вбраннєві 🙂 .

  • Як готувалися до найпершого виступу? Сильно хвилювались?
Переплюнути «Дизель шоу» планують новачки з «4-го ПОВЕРХу»
Учасники команди

– Готувалися ретельно, прагнули продумати кожну деталь. Тож збиралися щодня біля зони відпочинку на факультеті, створювали все нові й нові жарти. Насправді, це дуже тривалий і складний процес. Тому, якщо ви чули крики по коридорах університету, просимо вибачення – це були ми 🙂 ! Хвилювання прийшло за кілька хвилин до самого виступу. Але тільки-но вийшли на сцену, воно десь ділося. Можливо тому, що ми побачили зацікавлені погляди глядачів.

  • Чи траплялися вже якісь курйози?

– І не питайте! Через хвилювання одна учасниця, виходячи на сцену, впала, але глядачі подумали, що це елемент сценки, і вдосталь насміялися.

  • Плани на майбутнє? Може, є думки вийти й на всеукраїнський рівень?

– Звісно, мріємо й про таке – час покаже. А наша головна мета – переплюнути «Дизель Шоу» 😀 . Тож будемо старатися робити все можливе для цього.

Що ж, побажаймо нашій команді стрімкої кар’єри! Сподіваємося, у них усе вдасться. А нам залишається лише підтримувати їх на виступах шаленими оплесками та оваціями.

Розмовляли студентки І курсу відділення журналістики
Каріна Негря та Ольга Сабовчик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.