Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студент-еколог УжНУ – «бронзовий» призер фахової Всеукраїнської студентської олімпіади

Станіслав Куштан виборов диплом ІІІ ступеня з-понад 80 учасників екологічних спеціальностей і стількох же неекологічних

0 172
Студент-еколог УжНУ – «бронзовий» призер фахової Всеукраїнської студентської олімпіади
Володимир Кохан і Станіслав Куштан
Нещодавно п’ятикурсники напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища» Станіслав Куштан і Володимир Кохан, які навчаються на хімічному факультеті УжНУ, узяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології.

Студент-еколог УжНУ – «бронзовий» призер фахової Всеукраїнської студентської олімпіадиКонкурс відбувся напередодні Всесвітнього Дня Землі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Тішить, що Станіслав Куштан виборов диплом ІІІ ступеня з-понад 80 учасників екологічних спеціальностей і стількох же неекологічних, котрі вирішували 4 блоки завдань – тести, визначення, задачі, відновлення пропущених елементів у реченнях.

Як зауважив Станіслав Куштан у коментарі Медіацентру: «Було чимало питань біологічного напрямку, тому на перемогу не дуже очікував. Звісно, радію, що зміг принести призове місце нашому університетові. Удячний своїм викладачам та організаторам олімпіади. На жаль, не зміг залишитися на церемонію нагородження, бо потяг від’їжджав швидше. Маю надію, грамоту надішлють поштою ☺».

Після виконання завдань наші студенти разом із ровесниками з Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича прогулялися столицею.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.