Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ відкрили докторантуру з 9 спеціальностей

Вчена рада рекомендувала вдостоїти почесного звання «Заслужений юрист України» завідувача кафедри теорії держави і права Василя Лемака

0 1 355
В УжНУ відкрили докторантуру з 9 спеціальностей
В УжНУ відкрили докторантуру з 9 спеціальностей
30 червня відбулося останнє в цьому навчальному році засідання Вченої Ради УжНУ, під час якого прозвітували про роботу екзаменаційних комісій на факультетах та відповідно про результати складання студентами державних іспитів, затвердили спеціальності докторантури, внесли зміни до правил прийому до ДВНЗ «УжНУ» тощо.

Затвердили й звіти про наукову роботу стипендіатів Кабінету Міністрів України для молодих учених – Антона Козьми, Валерія Пантя, Артема Погодіна, Олесі Симканич, Михайла Філепа – й атестувала їх. Також рекомендували двох працівників університету – старшого наукового співробітника кафедри прикладної фізики фізичного факультету Віталія Ізая та викладача кафедри органічної хімії хімічного факультету Максима Фізера – на здобуття стипендії для молодих учених від Кабміну.

В УжНУ відкрили докторантуру з 9 спеціальностей

Ігор Студеняк

Члени Вченої ради одноголосно підтримали питання про відкриття спеціальностей докторантури. За словами проректора з наукової роботи, професора Ігоря Студеняка, відтепер маємо змогу готувати здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук з дев’яти спеціальностей: «Історія та археологія», «Економіка», «Право», «Хімія», «Фізика та астрономія», «Прикладна фізика та наноматеріали», «Прикладна математика», «Стоматологія», «Медицина».

Вчена рада рекомендувала вдостоїти почесного звання «Заслужений юрист України» завідувача кафедри теорії держави і права професора Василя Лемака.

Також рекомендували до друку науковий вісник Ужгородського університету серії «Математика і інформатика» і три навчальні посібники С.В. П’ясецької-Устич «Макроекономіка»,  «Політекономія»,  «Економічна теорія».

Іванка Когутич,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.