Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кафедра історії України посилює англомовні позиції

Аспірант кафедри історії України УжНУ Павло Худіш опанував курс «English as The Medium of Instruction – Англійська мова як засіб викладання»

0 743
Кафедра історії України посилює англомовні позиції
Кафедра історії України посилює англомовні позиції
У Дніпрі за підтримки Британської ради провели літню школу «English Teaching Excellence». Одним із важливих був курс «English as The Medium of Instruction – Англійська мова як засіб викладання», проведений тренером Марком Сірлом з Оксфорду. Його учасником став аспірант кафедри історії України Ужгородського університету Павло Худіш, який уже представив кандидатську дисертацію до захисту в спеціалізованій вченій раді УжНУ.
Кафедра історії України посилює англомовні позиції

У літній школі навчали особливих методів і техніки викладання англійською мовою різноманітних дисциплін для студентів-іноземців. Успішне завершення курсу засвідчив сертифікат від Британської ради. Тому кафедра історії України УжНУ зможе й надалі кваліфіковано викладати історію України для іноземців англійською.

У жовтні та листопаді запланували провести відповідні презентації та воркшопи для студентів, аспірантів і викладачів історичного факультету. Кафедра історії України продовжить тісну співпрацю з Британською радою, оскільки прагне налагодити англомовне викладання низки дисциплін на бакалавраті з американістики – спеціалізації, що стартує вже у вересні цього року.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.