Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладачі факультету туризму та МК застосовують знання, набуті на тренінгу «Англійська мова професійного спрямування»

Старший викладач кафедри міжнародних комунікацій Ірина Дацків улаштувала для колег відкрите заняття

0 824
Викладачі факультету туризму та МК застосовують знання, набуті на тренінгу «Англійська мова професійного спрямування»
Викладачі факультету туризму та МК застосовують знання, набуті на тренінгу «Англійська мова професійного спрямування»
Викладачі факультету туризму та МК застосовують знання, набуті на тренінгу «Англійська мова професійного спрямування»
Завдяки плідній співпраці Ужгородського університету та Британської ради викладачі мають змогу вдосконалити свою професійну майстерність та перейняти досвід ефективного викладання іноземної мови професійного спрямування.
Після успішного завершення курсу «Англійська мова професійного спрямування» (CiVELT – Certificate in Vocational English Language Teaching) старший викладач кафедри міжнародних комунікацій факультету туризму та МК Ірина Дацків поділилася здобутими знаннями з колегами, провівши відкрите заняття.
Студенти-туризмознавці виконували завдання у парах та групах, що сприяло ефективному засвоєнню нового матеріалу.

Викладачі факультету туризму та МК застосовують знання, набуті на тренінгу «Англійська мова професійного спрямування»

Різноманітність вправ, зміна видів діяльності, активізація навичок читання, аудіювання, говоріння і письма дозволили врахувати різні типи сприйняття інформації (візуальний, аудіальний, кінестетичний) та забезпечили досягнення мети заняття.
Таким чином, використовуючи різнобічні моделі взаємодії, на факультеті студентів готують до спілкування іноземною мовою поза межами аудиторії відповідно до їхніх мовних потреб у професійній сфері. Викладачі кафедри міжнародних комунікацій виявляють інтерес до новітніх методів викладання.

За інформацією ст. викладача кафедри МК Ірини Дацків
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.