Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представниця УжНУ стала делегаткою міжнародної конвенції «TESOL International Convention & Expo 2024»

Доцентка кафедри прикладної лінгвістики факультету МЕВ Антоніна Девіцька взяла участь у масштабній міжнародній науковій події, яка об’єднала близько 7000 провідних лінгвістів, фахівців з викладання англійської мови, адміністраторів освіти, видавців навчальної та наукової літератури

0 331

Представниця УжНУ стала делегаткою міжнародної конвенції «TESOL International Convention & Expo 2024»

Антоніна Девіцька
Антоніна Девіцька
Доцентка кафедри прикладної лінгвістики факультету міжнародних економічних відносин Антоніна Девіцька стала делегаткою міжнародної конвенції «TESOL International Convention & Expo 2024», яка відбувалася 20–24 березня у м. Тампа (штат Флорида, США).

Представниця УжНУ стала делегаткою міжнародної конвенції «TESOL International Convention & Expo 2024» У тісній співпраці з доценткою кафедри англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Інесою Мельник, доцентою кафедри англійської філології Львівського національного університету імені Івана Франка Юлією Дацько та професоркою Лорою Бекер з Університету Кіна (США) було презентовано теми «The Smart Observation App to Support Peer Observation» та «Enhancing Curriculum through Socio-Emotional Response in Pre-Service Classrooms: a case from Ukraine».

«TESOL International Convention & Expo 2024» – це наукова подія міжнародного масштабу, яка об’єднала близько 7000 провідних лінгвістів, фахівців з викладання англійської мови, адміністраторів освіти, видавців навчальної та наукової літератури. Під час конвенції учасники мали змогу долучитися до тематичних презентацій, семінарів та майстерок від інноваторів у галузі навчання англійської мови.

Серед ключових напрямків роботи конвенції – актуальні проблеми опанування англійської мови: впровадження стратегій соціоемоційного навчання у процес викладання, формування міжкультурної компетенції, упровадження індивідуальних освітніх програм, використання штучного інтелекту, сучасні методики навчання усного і писемного мовлення, особливості укладання програм для навчально-виробничих практик майбутніх учителів англійської мови тощо.

Виставка сучасної навчальної, науково-методичної літератури, посібників від всесвітньовідомих видавництв (National Geographic, Ellie, Cambridge University Press, TESOL, Longman), навчальних платформ та гаджетів, освітніх застосунків дала змогу ближче ознайомитися з інноваційними підходами у викладанні англійської мови.

Антоніна Девіцька висловлює вдячність Посольству США в Україні, директору програм з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні Джен МакАртур, помічникцям з питань культури Посольства США в Україні Альоні Сухініній та Лілії Шило, професорці Лорі Бекер з Університету Кіна (США) та директорці Центру професійного навчання (Childhood Education International) (США) Джулі Каспер за можливіть участі у міжнародній конвенції «TESOL International Convention & Expo 2024» та сприяння професійному розвитку.

Медіацентр УжНУ
– за інформацією доцентки кафедри прикладної лінгвістики УжНУ Антоніни Девіцької
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.