Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Декан ФІТ ділився досвідом написання наукових досліджень з учасниками студентського наукового товариства факультету

У планах СНТ – організація наступних лекцій викладачів факультету, що дасть змогу студентам глибше ознайомитися з науковими напрямами і проєктами, які активно розвиваються в підрозділі

0 14

Декан ФІТ ділився досвідом написання наукових досліджень з учасниками студентського наукового товариства факультету

Студентське наукове товариство факультету інформаційних технологій Ужгородського університету організувало пізнавальну лекцію декана підрозділу Ігоря Повхана. Під час зустрічі викладач поділився історією свого шляху в науці, розповів про виклики й досягнення, що супроводжували його академічну кар’єру. Молодь мала нагоду ознайомитися з науковими розробками пана Ігоря й почути цінні поради щодо саморозвитку у сфері інформаційних технологій.

Декан ФІТ ділився досвідом написання наукових досліджень з учасниками студентського наукового товариства факультетуНауковець висвітлив важливі аспекти побудови наукового дослідження – від вибору теми до підсумкового оформлення результатів. Ігор Федорович наголосив на ролі наукової етики, значенні правильного оформлення робіт, дотриманні стандартів цитування й уникненні плагіату. Студенти почули рекомендації й щодо створення власних проєктів, дізналися про інструменти для розв’язання складних наукових завдань.

У планах СНТ — організація наступних лекцій від кафедр факультету, що дозволять студентам глибше ознайомитися з науковими напрямами і проєктами, які активно розвиваються на факультеті. Зустрічі сприятимуть не лише здобуттю нових знань, а й надихатимуть на власні дослідження.

Ще не пізно приєднатися до команди студентського наукового товариства ФІТ і формувати своє майбутнє як науковця. По деталі звертайтеся до голови СНТ — Евальда-Віталія Шикули (@evaldJ).

Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити наступні заходи!

За інформацією Евальда-Віталія Шикули
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.