Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Коли казка стає традицією: Параду Миколайчиків в Ужгороді – чверть століття!

Найдобріше та найказковіше свято міста згуртувало довкола себе близько сотні добродіїв-Миколайчиків

0 132

Коли казка стає традицією: Параду Миколайчиків в Ужгороді – чверть століття!Коли казка стає традицією: Параду Миколайчиків в Ужгороді – чверть століття!

Попри сильний мороз, зігрівало тепло сердець: 19 грудня в Ужгороді відбувся ювілейний 25-й Парад Миколайчиків! У ролі Миколайчиків традиційно – студенти різних факультетів УжНУ та школярі міста.

Найдобріше та найказковіше свято Ужгорода згуртувало довкола себе близько сотні добродіїв-Миколайчиків, які вітали містян та пригощали солодощами. Спершу співи й хороводи довкола ялинки, а відтак – відвідини Ужгородської міської дитячої лікарні, де вітали тих діток, яким не пощастило у цю пору захворіти.

Частину грошей на подарунки, до слова, заробили ще влітку – під час шорового танцю на Параді наречених. Решту організатори дозбирали за допомогою соцмереж. І ось у результаті діти з подарунками й посмішками, бо ж Чудотворець про них не забув навіть у стінах лікарні.

Коли казка стає традицією: Параду Миколайчиків в Ужгороді – чверть століття!Завітали посланники Миколая і на відкриття головної ялинки краю, де й завершили свої чудеса на цей день.

Творіть добро – це так просто!

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.