Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Київська поетеса Лариса Лебедівна відкрила сезон зустрічей літклубу «Читаємо разом»

Авторка презентувала присутнім збірку «Не Єва», куди ввійшли білі вірші на інтимну, особистісну тематику

0 480

Київська поетеса Лариса Лебедівна відкрила сезон зустрічей літклубу «Читаємо разом»

1 грудня в ужгородському літературному клубі «Читаємо разом» організували зустріч, що стала стартом нового сезону заходів. За звичаєм, модерувала зібрання Іванка Когутич – очільниця клубу, випускниця українського відділення філфаку УжНУ й кореспондентка Медіацентру.
Київська поетеса Лариса Лебедівна відкрила сезон зустрічей літклубу «Читаємо разом»
Лариса Лебедівна

Цього разу з книголюбами мала нагоду познайомитися київська поетеса родом із Тернопільщини, вчений секретар Києво-Могилянської академії Лариса Лебедівна. Вона презентувала присутнім свою віршову збірку «Не Єва».

Найперше, в гості поцікавилися історією її милозвучного прізвища, яке багато хто сприймає як псевдонім. Пані Лариса розповіла про своє походження, яке вплинуло на обраний літературний шлях, про сім’ю, трьох доньок-студенток, про роботу в академії. До слова, раніше поетеса працювала в Міністерстві культури, й у той же період її колегою був організатор щорічного мистецького фестивалю «Березневі коти» Вік Коврей.

Збірка «Не Єва» – друга поетична книга Лариси Лебедівни. Сюди ввійшли білі вірші на інтимну, особистісну тематику. Присутнім гостя розповіла про історію назви книги, яку збірка «успадкувала» від останнього рядка однієї з її поезій. Крім того, пані Лариса зачитала кілька творів, які для авторки найбільш улюблені.

Київська поетеса Лариса Лебедівна відкрила сезон зустрічей літклубу «Читаємо разом»Присутні мали змогу придбати свіжовидану збірку й зробити спільну світлину з гостею. Після чого продовжили розмову в неформальній атмосфері.

Антоніна Чундак,
фото Закарпатської ОУНБ ім. Ф. Потушняка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.