Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Маленькі тренування напередодні важливого змагання влаштував факультет математики та цифрових технологій

Викладачі, аспіранти і студенти підрозділу організували невеличкий турнір з мініфутболу

0 186
На штучному газоні біля студентського гуртожитку №4 відбувся футбольний мінітурнір команд викладачів, аспірантів і студентів факультету математики та цифрових технологій. Товариська гра – своєрідні тренування перед великим змаганням, яке відбудеться 22 квітня.

Маленькі тренування напередодні важливого змагання влаштував факультет математики та цифрових технологій

Михайло Повідайчик
Михайло Повідайчик

На факультеті спортивні заходи відбуваються часто. Доцент кафедри кібернетики і прикладної математики Михайло Повідайчик зазначає: «У нашому підрозділі відбувається багато спортивних заходів. До них залучені і викладачі, і студенти. Наприклад, в осінньому семестрі ми організували спільний турнір із шахів. Не є винятком і футбол, через який у дитинстві пройшли майже всі хлопці. Тому, коли випадає нагода поганяти м’яча – радо погоджуємося. Спільні спортивні змагання (а ще екскурсії, творчі вечори, поїздки) поліпшують взаємодію між студентами та викладачами. Як показує досвід, це сприяє й освітньому процесу, адже в неформальній обстановці викладачі можуть краще зрозуміти, чим цікавиться молодь, і врахувати це в педагогічній діяльності. Намагаємося завжди сприяти студентським ініціативам. Сподіваюся, буде нагода зіграти з молоддю в шашки чи настільний теніс».

Анатолій Вішован
Анатолій Вішован

На футбольному майданчику команди зіграти кілька матчів.  Незважаючи на статус викладачів, грали на рівних умовах, – розповідає Анатолій Вішован, другокурсник факультету математики та цифрових технологій. – На тренування прийшли ті, хто бажав пограти у футбол і надалі відстоювати честь нашого факультету на змаганнях. Із викладачами ми грали цілком серйозно, адже вони гідні суперники. Ніхто нікому не піддавався. Тепер я – гравець нашої факультетської команди, який бере активну участь і в організації таких заходів. Приємно, що наші викладачі долучаються і підтримують нас. Я дуже задоволений організацією таких студентських тренувань разом із нашими наставниками. Також хочу відзначити групу підтримки, хоч їх було не надто багато, але все ж таки приємно, коли хтось вірить у нас і наші сили».

Вероніка Андрусик
Вероніка Андрусик

Серед уболівальників – Вероніка Андрусик, студентка цього ж підрозділу: «Підтримати командний дух прийшли як наші студенти, так і представники інших підрозділів. Ми не знали, за кого вболівати. Адже і викладачі, і студенти – нашого факультету, тому підтримували всіх. Гарно провели час. Це була добра підготовка до великого футболу. Узагалі, ідея організації таких тренувань виникла доволі спонтанно – після виїзного Дня факультету в Анталовцях, на якому зібралися майже 60 студентів і викладачів. Там спільно проводили час, грали в активні ігри й вирішили, що варто влаштувати мінітурнір. Часу не гаяли – і наступного ж дня домовилися з викладачами, аспірантами та студентами й забронювали майданчик».

Бажаємо командам успіху в наступних футбольних (і не тільки) поєдинках.

За інформацією факультету математики та цифрових технологій
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.