Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Візит першої леді, настільні ігри та тренінги: Як провів літо Молодіжний центр УжНУ?

0 3
Навесні у 4-му гуртожитку УжНУ запрацював перший в Ужгороді молодіжний центр «YouthHub». Свою роботу простір розпочав активно. Та чи був він активним упродовж літніх канікул і чого мо́лоді очікувати від нового навчального року? Про це в коментарі Медіацентру розповів очільник «YouthHub» Дмитро Койтюк.

Візит першої леді, настільні ігри та тренінги: Як провів літо Молодіжний центр УжНУ?– Завершення літа для нашого молодіжного простору стало знаковим завдяки відвідинам першої леді України Олени Зеленської під час її робочого візиту на Закарпаття, — розповідає Дмитро Койтюк. — Зокрема торкнулися теми підтримки ментального здоровʼя молоді, в межах проєкту «Ти як?». До цієї зустрічі долучилася адміністрація університету на чолі з ректором Володимиром Смоланкою, а також викладачі. Психологи проєкту ділилися з нами своїм досвідом, а ми розповідали про УжНУ.

Щодо літніх активностей, то для молодіжного центру доброю традицією, яка тривала безперервно, стали вечори настільних ігор. «Влітку більшість студентів роз’їхалася, але ми регулярно збиралися з молоддю — учнями шкіл і випускниками вишу», — запевняє очільник хабу.

Крім того, провели два тренінги для учасників і учасниць Всеукраїнського соціального проєкту «Залізна зміна». Про один із них Медіацентр розповідав у червні. Організовували й онлайн майстер-клас із просування в соцмережах. Також приміщення молодіжного центру слугувало коворкінгом для різних партнерських заходів.

«У серпні ми відновили арттерапію. Тепер будемо мати аж двох тренерок — це Світлана Кулакова, з якою вже знайомі наші відвідувачі, та Андріана Данилюк. Пані Світлана займається арттерапією з акцентом на психологічний аспект, а Андріана залучає у творчий процес, — каже Дмитро. — Також в останній тиждень літа у нас стартував розмовний курс із англійської мови з викладачкою факультету іноземної філології Вікторією Леган. Доєднатися до нього можна будь-коли, але чим швидше — тим краще».

Дмитро Койтюк анонсує, що восени у «YouthHub» щотижня відбуватимуться заняття з розмовної англійської, раз на 2 тижні буде арттерапія, щочетверга — вечори настільних ігор, раз на місяць кіноперегляди, а крім того — профорієнтаційні заходи для школярів, майстер-класи тощо.

За актуальними анонсами подій слідкуйте на сторінці YouthHub в Інстаграмі.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.