Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Майбутні консули мали виїзний семінар в установі виконання покарань

Молоді влаштували розширену екскурсію, де ознайомили з діяльністю чергової частини, соціальних служб, медичного блоку та режимного корпусу

0 207
Майбутні консули мали виїзний семінар в установі виконання покарань
Майбутні консули мали виїзний семінар в установі виконання покарань
Днями в рамках навчальної дисципліни «Дипломатична і консульська служба» для студентів факультету міжнародних економічних відносин влаштували виїзний семінар на базі Закарпатської установи виконання покарань.

Тематика заняття – консульський нагляд за додержанням прав попередньо ув’язнених і засуджених за кримінальні злочини осіб. Під час відвідання єдиного в області пенітенціарного закладу, який розміщений в історичній будівлі часів Чехословацької Республіки, майбутні міжнародники мали нагоду дізнатися про особливості діяльності таких закладів, важливі моменти, на які потрібно зважати під час контрольних заходів; поспілкувалися з керівництвом установи.

Для молоді влаштували розширену екскурсію, де ознайомили з діяльністю чергової частини, соціальних служб, медичного блоку та найголовніше – режимного корпусу.

Захід організований керівництвом Закарпатської установи з виконання покарань (керівник – підполковник Ю.Чума, керівник кадрової служби – випускниця УжНУ, капітан К. Надрага) за сприяння Закарпатського осередку Спілки дипломатів України (голова – професор А.Панов).

За інформацією кафедри міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.