Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

З Днем народження – найкращого завідувача кафедри!

0 3 960
З Днем народження – найкращого завідувача кафедри!
З Днем народження – найкращого завідувача кафедри!
Повага, справедливість, незламність, мудрість… Саме ці чесноти асоціюються зі справді Людиною – Василем Михайловичем Різаком. Доктор фізико-математичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, визначний науковець, закордонний член Наукової ради Угорської академії наук, член бюро Українського фізичного товариства, чудовий наставник і найкращий завідувач кафедри…

Життєвий шлях Василя Михайловича – суцільні перемоги і досягнення, які дають стимул та мотивацію молодому поколінню. Важко оцінити внесок професора у розвиток кафедри ТЕІБ, яку дійсно можна назвати однією з прогресуючих у вузі: сучасне обладнання, нові спеціальності, що мають величезний попит на ринку праці. Василь Михайлович – людина, яка максимально віддається роботі, демонструючи при цьому оптимізм та віру в позитивний результат.

Саме сьогодні хочемо привітати нашого завкафедри з Днем народження! Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, добробуту… Хай збуваються всі Ваші мрії та сподівання, нехай береже Вас доля, хай кожен день приносить тільки радість, а життя буде щедрим і багатим на добро.

Пишаємося, що працюємо з Людиною такого високого злету!

З повагою – колектив кафедри ТЕІБ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.