Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Відкриваючи нові можливості: інсайти в майбутнє від психологів УжНУ

0 1 647

Відкриваючи нові можливості: інсайти в майбутнє від психологів УжНУ

Напередодні Всеукраїнського дня психолога учні 9–10 класів Хустського багатопрофільного ліцею ім. І. Магули, яким лежить душа до професії психолога, долучилися до цікавої онлайн-зустрічі з викладачами кафедри психології та студентами цього підрозділу Ужгородського університету.

Наш виш представляли викладачі Світлана Іасєвич, Вікторія Омелянська, Надія Лало, Наталія Бецанич, а також студенти І курсу спеціальності «Психологія» Інна Максимів та Олександра Хоминець.

За сприяння заступниці директора з навчально-виховної роботи ліцею №1 Галини Маслей, практичного психолога Тетяни Іванової, педагога-організатора Діани Довжанин, вчительки Катерини Голубки вдалося налаштувати телекомунікаційний міст з УжНУ, який мав на меті ознайомити майбутніх абітурієнтів з особливостями вступної кампанії, перспективами навчання за спеціальністю 053 «Психологія» та міжгалузевими можливостями працевлаштування спеціалістів цієї галузі.

Студенти рекомендували учням обирати професію психолога і навчатися за цією спеціальністю, а викладачі дали чіткі пояснення щодо організації навчального процесу, здобуття практичних умінь і навичок, надали відповіді на актуальні запитання учнів.

Учасники зібрання, без сумніву, мали позитивні емоції й надію на дальшу плідну співпрацю з кафедрою психології Ужгородського національного університету.

Кафедра психології щиро вітає колег з професійним святом, яке в Україні відзначають 23 квітня. Бажаємо якнайбільше душевних сил, ресурсів і психологічної стійкості, щоб мати можливість допомагати людям. А також мудрості, глибоких знань, спокою і наснаги. А найголовніше – переможного миру Україні! Спасибі за вашу працю!

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.