Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти та викладачі геофаку відзначили професійне свято на природі з боґрачем

Студентам вручили відзнаки за відмінні успіхи у навчанні, громадській діяльності, науковій роботі, а також за спортивні перемоги

0 559
Днями на географічному факультеті смакували боґрачем. Святковий пікнік влаштували в рамках відзначення Тижня географа на галявині перед головним корпусом УжНУ.

Іван Калинич вітає своїх студентів

Декан геофаку Іван Калинич привітав усіх і підбив короткі підсумки, адже вилазка на природу стала завершальним етапом тижневого святкування. «Приємно продовжувати хорошу традицію уже вчетверте. Не забуваймо й про інші важливі події для нашого підрозділу, а саме: День землевпорядника, День геодезиста, Міжнародний день Матері-землі – кому як не нашим фахівцям відзначати ці дати. Скажу коротко, аби боґрач не встиг охолонути: щиро вітаю й офіційно повідомляю, що перша пара наступного дня скасовується!».

Також Іван Васильович закликав студентів відвідати вечірку факультету в одному з нічних клубів міста.

Перший декан факультету, а нині завідувач кафедри фізичної географії та раціонального природокористування Степан Поп додав, що такі заходи завжди є чудовим приводом колективно відпочити, особливо коли погода цьому сприяє. «Дуже радію, що наші студенти не втрачають стимулу до спортивних змагань й ініціативно долучаються до всіх заходів у рамках навчального процесу та дозвілля! Смачного усім боґрачу, друзі!» – щиро побажав Степан Степанович.

Відтак заступник декана Роман Славік зауважив, що кульмінацією Тижня географа є нагородження факультетських активістів та переможців Кубка декана з волейболу. Медалі, грамоти та кубки отримала вся трійка призерів.

Почесні відзнаки вручили студентам за відмінні успіхи у навчанні, громадській діяльності, науковій роботі.

Не забули згадати й про учасників Всеукраїнських олімпіад з географії та геодезії, які гідно представили УжНУ у Києві та Одесі відповідно.

Відтак присутні з апетитом приступили до трапези. Голова студентського профспілкового осередку геофаку Габріелла Убрежі розповіла, що готували національну угорську страву члени факультетського самоврядування, проте таємницями рецепту ділитися не стали ☺.

Віра Лабич,
фото Габріелли Убрежі

Залишіть відповідь

X