Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти ФСНу поспілкувалися з представником управління патрульної поліції Закарпаття

Мета зустрічі виховна – поінформувати молодь про шкоду вживання алкоголю, наркотичних речовин, тютюнокуріння

0 173
Студенти ФСНу поспілкувалися з представником управління патрульної поліції Закарпаття
Микола Прохоров та Володимир Гиря
Днями на факультеті суспільних наук відбулася зустріч молоді з представником поліції. Студенти мали змогу в невимушеній атмосфері поспілкуватися з гостем, поставити запитання. Мета зустрічі виховна: поінформувати молоде покоління про шкоду вживання алкоголю та наркотичних речовин, тютюнокуріння.

Такі зустрічі планують організувати на різних підрозділах УжНУ, але не випадково розпочали із ФСНу. Гість Микола Прохоров, інспектор зі зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції в Закарпатській області, є випускником саме цього факультету. Модерував захід заступник декана ФСН доцент Володимир Гиря.

Поліціянт чітко пояснив аудиторії, яка відповідальність і за якими статтями вона може настати в разі виявлення в особи наркотичних речовин, фіксації водія нетверезим, куріння тютюнових виробів у непризначених для цього місцях. Пан Микола розповів і про механізм вживання заходів до п’яного водія та про градацію відповідальності, якщо особу спіймали на такому вперше, вдруге, втретє. Молоді також наголосили: куріння на території навчальних закладів заборонене – за це можна заплатити чималий штраф – 8000 грн.

Студенти ФСНу поспілкувалися з представником управління патрульної поліції ЗакарпаттяПід час бесіди зачепили й тему вступу до лав патрульних, обговорили життєві ситуації, що траплялися зі студентами, й діяльність поліції під час них.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.