Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ відзначили кращих студентів вишу

Активну молодь нагородили грамотами університету, міськради і Ужгородського міського центру зайнятості

0 575
16 листопада у ректораті Ужгородського національного університету в рамках святкування Дня студентства відбулося нагородження кращих студентів, котрі мають досягнення у навчальній, громадській роботі та спорті.
В УжНУ відзначили кращих студентів вишу
Ректор Володимир Смоланка вручає грамоту

Із вітальним словом до молоді звернувся ректор університету Володимир Смоланка:

– Щиро бажаю вам, дорогі друзі, щоб ваші студентські роки були наповнені масою яскравих, насичених позитивом подій, зустрічей та подорожей. Майте задоволення від того, що ви студенти! Завжди будьте веселими та активними, але не забувайте про навчання і наукову роботу. Бо, я впевнений, багатьох із вас чекає кар’єра у сфері науки, дехто стане і викладачем нашого вишу.

Також хочу подякувати за те, що обрали наш університет, адже саме завдяки таким студентам, як ви, УжНУ і є одним із 20 найкращих вишів країни!

Модератор заходу, проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король також привітав студентство із визначним днем та представив присутнім гостей свята: заступника голови Ужгородської міської ради Василя Гомоная та директора Ужгородського міського центру зайнятості Сергія Олексіюка.

Відтак Володимир Іванович перейшов до приємної процедури нагородження: вручив молоді грамоти. Особливо відзначив  перемогу Надії Дьолог, яка виборола золото на Чемпіонаті світу з фехтування на візках.

Затим слово надали Василю Гомонаю, який подякував за запрошення взяти участь у святкуванні Дня студента та розповів про активну співпрацю міськради та УжНУ.

«Щиро вітаю вас, дороге студентство, зі святом. Пам’ятайте, цей день не завжди буде належати вам, тому цінуйте студентські роки, бо вони, напевно, і справді найкращі у нашому житті», – зауважив гість. Відтак пан Василь вручив студентам грамоти від Ужгородської міської ради.

Сергій Олексіюк також долучився до вітань і нагородив ужнівців грамотами Ужгородського міського центру зайнятості.

На завершення Володимир Смоланка ще раз привітав студентів зі святом та натякнув, що на них чекає приємний сюрприз у вигляді загальноуніверситетського вихідного.


Юлія Шипович
Відео Юрія Піясюка,
монтаж Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.