Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Випускникам факультету здоров’я та фізичного виховання вручили дипломи бакалаврів

Загалом цьогоріч близько сотні студентів підрозділу денної та заочної форм навчання здобули підтвердження ступеня бакалавра, серед яких 10 – з відзнакою

0 441

Випускникам факультету здоров'я та фізичного виховання вручили дипломи бакалаврів

Гучними оплесками, щирими побажаннями і теплими обіймами вітали випускників зі здобуттям дипломів бакалавра на факультеті здоров’я та фізичного виховання. Урочиста частина відбулася 6 липня у великій залі ректорату УжНУ.
Випускникам факультету здоров'я та фізичного виховання вручили дипломи бакалаврів
Диплом вручає Олександр Сливка

Захід розпочався традиційно – з Гімну України. До вітального слова було запрошено першого проректора Олександра Сливку, який передусім просив молодь щиро подякувати батькам і викладачам за підтримку й розуміння протягом років навчання. Також Олександр Георгійович побажав студентам іти до нових звершень, продовжувати навчання й обов’язково знайти улюблену роботу за фахом.

Випускникам факультету здоров'я та фізичного виховання вручили дипломи бакалаврів
Іван Миронюк

Відтак до привітань приєднався декан факультету Іван Миронюк: «Етап формування й становлення вас як спеціалістів завершено. Тепер, любі випускники, ви на новому роздоріжжі. Найперше хочу побажати, аби ви усвідомили, що зробили правильний вибір, опанувавши цю спеціальність».

Привітати випускників завітав також голова закарпатського осередку громадської організації «Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини» Іван Лемко з такими словами: «Ми, лікарі, намагаємося усувати хвороби у людей. А ваша мета – їх не допустити!»

Чудовим виступом привітали випускників вихованці спортивного клубу «Пірует» під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання Любові Джуган. Також завітав танцювальний колектив «Перлинка» у супроводі керівника Ярини Конкіної.

Випускникам факультету здоров'я та фізичного виховання вручили дипломи бакалаврівТеплими словами звернулася до свіжоспечених бакалаврів академнаставник Ольга Мальцева. У відповідь зі сльозами на очах висловлювали подяку випускниці Мирослава Беца та Вероніка Буряк. Зворушила гостей студентка факультету Ванесса Курцеба, яка на завершення виконала романтичну пісню.

Випускникам факультету здоров'я та фізичного виховання вручили дипломи бакалаврівВідтак перейшли до вручення дипломів. Загалом цьогоріч близько сотні студентів факультету денної та заочної форм навчання здобули ступінь бакалавра, серед яких 10 – з відзнакою!

Випускникам факультету здоров'я та фізичного виховання вручили дипломи бакалаврівПісля урочистостей випускники приймали вітальні побажання й квіти від рідних людей, фотографувалися на пам’ять та з легким смутком згадували 4 роки навчання на рідному факультеті. Що ж, у добру путь!

Ніна Шпиток, студентка відділення журналістики,
фото Роберта Паппа та із соцмережі Фейсбук
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.