Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Львівський форум індустрії туризму вкотре гостинно зустрів і студентів факультету туризму та МК

Участь у події взяло понад 130 підприємств, фірм та організацій з 18 областей нашої держави та 7 країн світу

0 371
Львівський форум індустрії туризму вкотре гостинно зустрів і студентів факультету туризму та МК
Львівський форум індустрії туризму вкотре гостинно зустрів і студентів факультету туризму та МК
Як уже повідомляв Медіацентр, у Львівському палаці мистецтв 19–20 жовтня відбувся Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, у якому взяло участь понад 130 підприємств, фірм та організацій з 18 областей нашої держави та 7 країн світу – Албанії, Литви, Молдови, Польщі, Португалії, Туреччини, Угорщини.

У рамках форуму відбувалися XVІІ міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» – визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних і міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення; Х спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» – головна подія індустрії гостинності в західному регіоні України, що зібрала постачальників обладнання, технологій, товарів та послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів; ІХ спеціалізована виставка «Континент розваг» – важлива подія індустрії розваг на заході України, що привертає посилену увагу постачальників обладнання, технологій, товарів та послуг для розважальних комплексів та їх безпосередніх споживачів.

Основна мета форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей і маловідомих об’єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері послуг, створення професійної платформи для встановлення тривалих  партнерських відносин.

Участь у визначній події у сфері туризму, гостинності та розваг у західному регіоні України вкотре взяли й студенти факультету туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського університету під керівництвом доцента кафедри туризму Василя Кочана.

Плідними і цікавими для студентів виявилися насамперед семінари-презентації «Освіта за кордоном», «Маловідомі туристичні об’єкти та унікальні туристичні продукти України та світу» та «Угорщина для кожного! Дізнайся більше сьогодні», семінар «Квесткурсії у вашому місті. Як повернути самостійних туристів до турфірми».

За інформацією доцента кафедри туризму Василя Кочана
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.