Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Медфак запрошує ужнівців приєднатися до лав UMSA-Uzhhorod

Українська асоціація студентів-медиків має потужні локальні осередки, різні комітети та втілює чимало цікавих проектів

0 280
Нові контакти в різних регіонах України, цікаве й корисне дозвілля, можливість подорожувати – усе це про «Ukrainian medical students association», або ж просто UMSA. 14 травня студенти-медики розповідали всім цікавим про діяльність Асоціації та перспективи членства у ній.

Медфак запрошує ужнівців приєднатися до лав UMSA-Uzhhorod Заснували організацію у 2012 році, а одним із її ідейних натхненників став тодішній студент Ужгородського університету Володимир Смоланка-молодший. Нині Українська асоціація студентів-медиків має потужні локальні осередки, різні комітети та втілює чимало цікавих проектів.

Особливістю Асоціації є те, що вступити до неї може студент будь-якого факультету, котрий хоче розвиватися й робити цей світ кращим.

«Які переваги вам дасть членство в Асоціації? «Плюшок» у вигляді поблажок чи додаткових балів на сесіях не чекайте, але це дасть вам нові знайомства, корисні зв’язки, можливість розвиватися й подорожувати», – каже голова локального представництва UMSA в Ужгороді Юрій Машіка.

Медфак запрошує ужнівців приєднатися до лав UMSA-UzhhorodДійсні учасники UMSA розповіли про роботу кожного комітету та роботу Асоціації в Україні. Зокрема, йдеться про комітети з обміну студентами, охорони здоров’я, медичної освіти, дослідницьких обмінів, репродуктивного здоров’я, ВІЛ/СНІД, прав людини та миру.

У рамках цих комітетів в Ужгороді втілюється низка проектів, як-от: Медволонтер, КОДОН, Basic Surgical Skills, Youth English Speaking Club, Грою проти СНІДУ тощо; студенти активно займаються благодійністю та проводять в Ужгороді акції з профілактики серцево-судинних та церебро-васкулярних захворювань.

Якщо й ви бажаєте стати частиною дружної, відчайдушної та веселої сім’ї UMSA – звертайтеся до локальних представників – Олександра Голубенка (0663062996) та Юрія Машіки (0953689101).

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.