Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Набирає обертів профорієнтація й на факультеті туризму та МК

Доцент кафедри туризму Надія Чир поспілкувалася зі старшокласниками Мукачівської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів № 16

0 199

Набирає обертів профорієнтація й на факультеті туризму та МК

Навчальний семестр підходить до завершення, а на факультеті туризму та МК не втомлюються профорієнтувати закарпатську молодь.

Проблема професійного самовизначення гостро постає перед старшокласниками при формуванні орієнтирів на майбутнє. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів потребують підтримки й кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі.

Тож відповідно до плану профорієнтаційної роботи факультету туризму та міжнародних комунікацій, доцент кафедри туризму Надія Чир  відвідала одну зі шкіл Мукачева.

Набирає обертів профорієнтація й на факультеті туризму та МКНабирає обертів профорієнтація й на факультеті туризму та МКЗ її розповідей та роздаткових матеріалів учні 10–11 класів спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів № 16 мали можливість ознайомитися з життям факультету, організацією навчального процесу, особливостями навчальних краєзнавчо-туристичних та виробничих практик, в тому числі й за кордоном.

Особливої актуальності спеціалізація туризмознавців та фахівців з готельно-ресторанної справи набуває саме сьогодні з огляду на геополітичні процеси, що відбуваються в державі. Адже Карпатський регіон упевнено завойовує позиції «туристичної Мекки» країни.

Такі виїзні дні відкритих дверей факультету туризму та міжнародних комунікацій стають доброю традицією підрозділу, адже тут є розуміння, що тільки при активній, послідовній та спрямованій профорієнтаційній роботі можна досягти успіху!

За інформацією деканату факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.