Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Страшно весело: Геловін став не просто святом, а можливістю долучитися до доброї справи

За кілька годин акції волонтери Руху підтримки закарпатських військових заробили близько 20 тисяч гривень, а «барбосівці» – трохи більше за 3000

0 112

Страшно весело: Геловін став не просто святом, а можливістю долучитися до доброї справи

Створити свято в Ужгороді вміють: місцеві волонтери Руху підтримки закарпатських військових та ГО «Барбос» об’єднали зусилля для того, щоб розважитися, подарувати містянам свято, а головне – заробити гроші на потреби своїх підопічних.

Скуштувати смаколиків, придбати генд-мейдову продукцію, зіграти в безпрограшну лотерею, та ще й долучитися до різноманітних конкурсів і станцювати запальну зумбу мали нагоду всі, хто прийшов святкувати Геловін на Театральну. Меню, як завжди, оригінальне: пропонували магічні пиріжки, пекельні гарбузи та навіть кістки мамонта! А щоб краще перетравлювалося – трохи еліксиру молодості чи мавчиного зілля – і всі негаразди оминуть.

Страшно весело: Геловін став не просто святом, а можливістю долучитися до доброї справиЦьогоріч учасники святкування Геловіну вирізнилися чималою кількістю оригінальних образів (епоха лиходійки Всесвіту Гарлі Квін минула ☺ ) – тут тобі й перевертні, і герої різних серіалів, і чаклуни та чаклунки, і лицарі, та навіть… якісь диваки в протигазах.

Організатори розіграли призи в кількох номінаціях, ще й влаштували забіг на мітлах, катання гарбуза, кусання яблука на нитці, а ведучий Граф [Віталій Глагола] Дракула роздавав призи за правильні відповіді на питання вікторини про містичну історію Закарпаття.

Для тих, кому й цього замало, підготували й страшно круті фотозони.

За кілька годин акції волонтери Руху підтримки закарпатських військових заробили близько 20 тисяч гривень, а барбосівці – трохи більше 3000.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.