Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Принади Ужгорода показали і першокурсникам факультету туризму та МК

Студенти прогулялися центральними вуличками, ознайомилися з визначними туристичними памʼятками й атракціями, відвідали структурні підрозділи УжНУ

0 186

Принади Ужгорода показали і першокурсникам факультету туризму та МК

Уже стало доброю традицією знайомити першокурсників, які поповнили лави УжНУ, з містом, обраним для здобуття омріяної професії. Променад Ужгородом здійснили вже студенти-економісти, математики, іноземні філологи… На черзі – туризмознавці й представники спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що продовжили серію ознайомчих екскурсій обласним центром.
Принади Ужгорода показали і першокурсникам факультету туризму та МК

Принади Ужгорода показали і першокурсникам факультету туризму та МК Студенти прогулялися центральними вуличками, ознайомилися з визначними туристичними памʼятками й атракціями, відвідали структурні підрозділи УжНУ. Найцікавішим, на думку молоді, виявився Ботанічний сад університету!

Екскурсія Ужгородом мала не лише культурно-пізнавальне значення, а й практичну складову – старшокурсники показали першачкам найулюбленіші місця відпочинку студентської молоді.

Екскурсовод – третьокурсник Дмитро Ковнір, який народився далеко за межами Закарпатської області, зізнається, що три роки тому, прогулюючись вуличками Ужгорода як першокурсник, і уявити не міг, що згодом буде розповідати і знайомити з його історією та принадами своїх молодих колег.

Принади Ужгорода показали і першокурсникам факультету туризму та МК«Сьогодні я поглянула на Ужгород зовсім з іншого боку, ‒ розповідає першокурсниця спеціальності «Туризм» Ангеліна Беньковецька. ‒ Архітектурний ансамбль центральної частини вразив своєю величчю, а кам’яний замок заворожив історичними легендами. Нетерпляче чекаю знайомства з іншими куточками України!»

Принади Ужгорода показали і першокурсникам факультету туризму та МК«Хочу подякувати Дмитрові Ковніру та Владові Сердюку, які сьогодні закохали нас в Ужгород і показали, що обрана професія – цікава, перспективна і запитана в туристичному Карпатському регіоні», ‒ підсумовує студентка 1-го курсу спеціальності «Туризм» Марина Туряниця.

За інформацією факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.