Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівці долучилися до відзначення Дня захисника України

Курсанти військової кафедри демонстрували потужності свого підрозділу, розповідали про зброю та допомагали охочим одягнути екіпірування

0 196
Ужнівці долучилися до відзначення Дня захисника України
Студенти військової кафедри

Ужнівці долучилися до відзначення Дня захисника України

Військова техніка, зброя та українська музика – так Ужгород відзначив День захисника України, що святкують 14 жовтня. Долучилися до урочистих заходів і курсанти військової кафедри УжНУ.

Після ушанування пам’яті полеглих захисників України на Пагорбі Слави, колона з оркестром, військовослужбовцями, чиновниками та просто небайдужими жителями міста вирушила на площу Народну, де відбувся святковий концерт. Тут же можна було приміряти бронежилет, спробувати зібрати-розібрати автомат чи сфотографуватися з військовою технікою.

Долучилися до заходу й ужнівці, які демонстрували потужності військової кафедри, розповідали про зброю та допомагали охочим одягнути екіпірування.

Такі заходи, на думку студентів кафедри, важливі, адже не лише нагадують жителям міст про тих, хто ціною власного життя бореться за майбутнє країни, а й дають можливість молоді поспілкуватися зі справжніми Героями.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.