Середа, 24.05.17, 05:25 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Абітурієнт

Декан філфаку Галина Шумицька розповіла про спеціалізацію «Реклама і зв’язки з громадськістю» в ефірі обласного ТБ

30 березня у студії програми «Ранок на Тисі» обласного телеканалу «Тиса 1» декан філологічного факультету Ужгородського університету, доцент кафедри журналістики, директор Медіацентру УжНУ Галина Шумицька розповідала глядачам про особливості недавно відкритої на факультеті спеціалізації «Реклама і зв’язки з громадськістю».

Тож, якщо вас цікавить можливість здобути відносно новий фах в Ужгородському університеті, хочете з’ясувати для себе, що спільного й відмінного у професіях журналіста, піарника й рекламіста; які перспективи працевлаштування майбутніх фахівців цих спеціальностей, – дізнавайтеся про це з 20-хвилинного відео.

 




Абітурієнт | 30.03.17 | Додав VIP | 1089 | 4.4/7
Теги: Галина Шумицька, реклама, журналістика, зв’язки з громадськістю, спеціальності, філфак

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Долучайся!

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [7]Незабаром [15]
Актуально [139]Акції [130]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [145]
Особистість [32]Студгромада [187]
Абітурієнт [77]Зблизька [83]
Наболіле [20]Із ректорату [143]
Не словом, а ділом [153]Компетентно [34]
Несподівано... [13]У ногу з часом [79]
Обмін досвідом [158]Теорія і практика [309]
Наукові форуми [267]Презентації [160]
Екскурсії [109]Дозвілля [200]
Ініціатива [47]Перспективи [37]
Підсумки [35]Спорт [230]
Традиції [185]Зустрічі [205]
Вітаємо! [232]Пам’ятаємо... [81]
Міжнародні контакти [225]Студентська практика [59]
Студмістечко [8]Конкурси [113]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [33]
Громада [1]Річниця [14]
Слава Україні! [8]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [2]Підсумки року [5]
Визнання [2]Експрес-інтерв’ю [3]