Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентам військової кафедри вручили заслужені нагороди

0 210

військова кафедра

Студентам військової кафедри вручили заслужені нагороди

 

Наступного тижня Україна відзначає День української армії, а в УжНУ є свої (поки що здебільшого майбутні) офіцери. З цієї нагоди студентів і викладачів військової кафедри привітали з професійним святом і нагородили грамотами за спортивні здобутки.

Студентам військової кафедри вручили заслужені нагороди

 

Загиблих захисників України вшанували хвилиною мовчання. Завідувач кафедри, полковник запасу Василь Олійник доповів про здобутки кафедри (а їх чимало!), організацію навчального процесу, студентсько-викладацький склад і висловив удячність ректору університету та проректорам за допомогу в становленні та розбудови кафедри.

Студентам військової кафедри вручили заслужені нагороди

Василь Олійник нагороджує студентку військової кафедри

«Я впевнений, що слухачі кафедри військової підготовки й надалі з честю і гідністю носитимуть звання справжніх воїнів та відстоюватимуть і захищатимуть територіальну цілісність і недоторканість нашої держави», – підсумував Василь Олійник та побажав доброго здоров’я, миру і злагоди, нових значних звершень.

Відтак в. о. проректора Олександр Сливка нагадав, як створювали кафедру: керівництво університету звернулося до Міністерства оборони з проханням дозволити відкрити при університеті військовий підрозділ… Наступного року він уже матиме перший випуск.

За високі показники у навчанні, ініціативи, старанність та з нагоди 25-ї річниці незалежності України студентам висловили подяку та вручили грамоти.

Крім того, відзначили й кращих спортсменів кафедри, які днями взяли участь у спортивних змаганнях між військовослужбовцями та вибороли перші місця. Особливо вітали майора Кращенка, який у плаванні обійшов багатьох молодших за себе хлопців.

Вітаємо наших військових і ми: витримки, мужності, терпіння та гідності вам!

Ксенія Шокіна

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.