Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Прозаїк-горорист з факультету інформаційних технологій узяв участь у з’їзді молодих письменників

Доцент кафедри інформаційних та управляючих систем і технологій УжНУ Василь Лавер «творчо зростав» у Золочеві на Львівщині

0 729
Прозаїк-горорист з факультету інформаційних технологій узяв участь у з’їзді молодих письменників
Василь Лавер та Ігор Гургула. Вручення сертифікатів
19–20 жовтня в Золочеві, що на Львівщині, відбулася нарада молодих письменників, який проводила Національна спілка письменників України на базі свого львівського обласного осередку. З’їзд передбачав знайомство і навчання творчої молоді. Учасником заходу від Закарпаття став доцент факультету інформаційних технологій, прозаїк Василь Лавер.

Власне навчання полягало у читанні авторами своїх творів та їх обговоренні, обміні порадами. Для цього молодь з Києва, Житомира, Рівного, Тернополя, Чернівців, Чернігова, Львова, Ужгорода розділили на кілька груп – окремо поетів і прозаїків. Ввечері першого дня відбулися неформальні посиденьки, на яких учасники співали пісень, читали свої вірші, розповідали анекдоти.

Наступного дня учасникам вручили сертифікати, а також улаштували поетичні читання під час урочистої частини. Молоді письменники побували в Музеї Маркіяна Шашкевича в Підлиссі, відвідали Золочівський замок, мали експрес-екскурсію Львовом у супроводі голови львівської письменницької організації Ігоря Гургули.

– У цілому радий, що поїхав, адже познайомився з купою цікавих людей, гарно провів час, – резюмує письменник Василь Лавер, який пише в жанрі горору.

Іванка Когутич – для Медіацентру УжНУ
Фото Василя Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.